Add Top Menu
Advieskantoor Kockaerts - verzekeringscoach en financieel adviseur

De Verzekeringscoach         (voorheen Advieskantoor Kockaerts)

De Verzekeringscoach is uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar die met veel ervaring en expertise op zoek gaat naar de beste verzekering voor zijn klanten. Particulieren en bedrijven uit de ruime regio rond Leuven, Hasselt en verder kunnen bij ons terecht voor het afsluiten van één verzekering of het beheren van een volledige portefeuille.

Of het nu gaat om privé verzekeringen of uw bedrijfsverzekeringen ? Als onafhankelijke partner kunnen wij u steeds de beste voorwaarden bieden. Want, wij kijken naar uw toekomst!

Vanuit ons verzekeringskantoor in Wilsele staat een 4-koppig team klaar om te analyseren, adviseren en optimaliseren. Professioneel en persoonlijk. Digitaal en familiaal. Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe zorgen wij ervoor dat jullie perfect verzekerd zijn? 

Niet door kant en klare verzekeringen aan te bieden. Maar wij gaan op zoek naar oplossingen op maat, geven advies en informatie over alles wat jullie maar willen. Kleine lettertjes gaan we niet uit de weg en we zijn er als je ons nodig hebt! 

Kom langs voor een gesprek of vraag online een offerte aan. Ga zeker onze blog en onze facebookpagina bezoeken waar jullie regelmatig updates en acties kunnen terugvinden!

Contactgegevens
Bestuurder :   Wyckaert Elke

Adres: Aarschotsesteenweg 133C,
3012 Wilsele
T016/44.39.82
Einfo@deverzekeringscaoch.be

ON:   : 0776484406