Add Top Menu

Bloembinderij ‘t Vierde Seizoen

Bloembinderij ’t Vierde Seizoen aan de Aarschotsesteenweg 451 biedt een ruime collectie dagverse snijbloemen, gebonden boeketten, diverse bloemstukken en decoratieartikelen.

U kunt terecht voor mooie bloemendecoraties en bloemabonnementen op maat en naar wens.

De historiek van bloembinderij ’t Vierde Seizoen

Doorheen de jaren heeft bloembinderij ’t Vierde Seizoen een aantal metamorfoses doorgaan om te staan waar we nu staan. Een samenvatting van de verschillende fases leest u hier.

Augustus 1999

De opening en dus het ontstaan van bloembinderij ’t Vierde Seizoen. Het was maar een klein en bescheiden winkeltje te Rotselaar (Heikant). Na een tweetal jaren kregen we te horen dat het gebouw te koop stond en dat we moesten uitkijken naar een onderkomen op een andere locatie.

Augustus 2002

Na een lange zoektocht naar een nieuwe locatie kwamen we terecht op de Aarschotsesteenweg nummer 670.
De zaak floreerde en langzaam maar zeker hadden we behoefte aan een groter atelier en ruimere winkel. Juist op dat moment kwam er een pand vrij aan de overkant, dat volledig aan onze eisen voldeed. We hebben er dus niet lang over getwijfeld om over te huizen.

Augustus 2005

Op 9 augustus was onze opening, na een grondige opknapbeurt van de zaak. Derde keer goede keer laten we maar zeggen, want in onze huidige, sfeervolle en verzorgde winkel kunnen we u – de klant – in de beste omstandigheden bedienen.

Contactgegevens
Adres: Aarschotsesteenweg 451,
3012 Wilsele

T016 58 08 70
Einfo@tvierdeseizoen.be