Add Top Menu

In 1998 heeft David zijn RIZIV-nr behaald , na het behalen van zijn aspirant- en assistent- diploma in de Orthopedie – Schoentechniek. 

Naast orthopedische schoenen op maat, maken wij ook steunzolen en sportsteunzolen. Als klassiek geschoolde in de orthopedie schoentechniek, werken we op de ambachtelijke manier, volledig op maat, geen prefabtoestanden. De steunzolen worden vooralsnog niet gefreesd met CNC-machines, de zolen gaan van A tot Z door de handen van David. Niet dat deze gefreesde zolen van mindere kwaliteit zijn, maar tot nog toe is deze werkwijze nog niet geheel conform onze filosofie omtrent vervaardigen van orthopedische zolen. Dit neemt niet weg dat digitaal inscannen van voeten of drukmetingen, een beter beeld kan geven van de probleemzones en we meer accuraat kunnen werken. 

Wanneer u een voorschrift heeft van een geneesheer –specialist, kunnen we een getuigschrift meegeven voor de mutualiteit. Een gedeelte van het betaalde bedrag wordt dan terugbetaald. 

Orthopedische schoenen: Na maatname en afgifte van uw voorschrift, zorgen wij voor de aanvraag van vergoeding bij uw mutualiteit of verzekeringsmaatschappij. Na de administratieve goedkeuring, worden de leesten, orthesen en passchoenen gemaakt. Uw keuze van schoenen is vrij, u kan kiezen uit 10-tallen leersoorten en kleuren. Hierna kunnen we starten met het maken van de eigenlijke schoen. We opteren voor het eigenhandig vervaardigen van de schoenen om zo eventuele kleine aanpassingen tijdens het productieproces nog te kunnen doorvoeren. Ook na levering van uw schoenen (of steunzolen) , blijven we steeds klaar staan voor u: twijfel niet om ons te contacteren bij een probleem, aanpassingen zijn steeds mogelijk. 

Vanaf voorjaar 2016 zullen we onze service nog uitbreiden: Verkoop van comfortschoenen en schoenen geschikt voor steunzolen voor dames . Omdat het niet altijd makkelijk is om schoenen te vinden waar steunzolen in passen, en de vraag, vooral bij ons vrouwelijk cliënteel, vaak werd gesteld: “Waarom verkopen jullie geen schoenen voor steunzolen?” hebben we beslist om de stap te wagen. We zijn op zoek gegaan naar merken met een aanbod voor jong en oud. Aangezien dit perfect aansluit bij de orthopedie en onze passie voor schoenen, hopen we op een succesvolle uitbreiding van onze zaak!