Add Top Menu

Optiek Elise De Vos

Reeds meer dan 30 jaar is Optiek Elise De Vos in Wilsele uw betrouwbare partner bij de keuze van een montuur en glazen, afgestemd op uw persoonlijke behoeften en noden. Onze optiekzaak aan de Aarschotsesteenweg ligt op een boogscheut van Leuven en is gemakkelijk bereikbaar met auto, openbaar vervoer en fiets.

Graag nemen wij de tijd om te luisteren naar u, om u persoonlijk advies te geven en om u bij te staan in de keuze van een goed passend montuur met de juiste glazen.

Bij Optiek Elise De Vos zijn we dan ook mee met de laatste technologische ontwikkelingen op de markt en kunnen we op deze manier heel precies de juiste glazen adviseren die voor u een optimaal kijkcomfort garanderen.

Tevreden klanten, kwaliteit en een optimale service zijn voor ons een evidentie. Wij bieden een uitgebreid gamma van dames-, heren- en kindermonturen & zonnebrillen (al dan niet op sterkte.) Een greep uit onze merken: Natan, Lafont, Binôche, Lindberg, Prodesign, Serengeti, Studio FB, Kinto, Cébé, Bollé…

Kom gerust eens een kijkje nemen in de winkel (maar reserveer in deze coronatijden gelieve eerst op voorhand +32 16 44 48 93). Wij adviseren u met veel plezier bij uw keuze.

Contactgegevens
Adres: Aarschotsesteenweg 644,
3012 Wilsele
T016 44 48 93
Openingsuren: enkel op afspraak