Nagelcentrum Marjolijn

Welkom bij Nagelcentrum Marjolijn!

Nagelcentrum Marjolijn is dé bestemming voor professionele nagelstylistes in Vlaanderen en omstreken.
De groothandel biedt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten, zorgvuldig geselecteerd en uitvoerig getest door mijzelf en mijn team om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen.

De groothandel Nagelcentrum Marjolijn werd opgericht in 2018, nadat ik sinds 2012 mijn nagelstudio thuis in Holsbeek had gerund. Sinds mijn verhuis naar Wilsele heb ik een sterke groei doorgemaakt. In 2021 zijn we nogmaals verhuisd naar mijn huidige locatie, een pand dat velen zullen kennen als de voormalige boetiek van Marieke Bollens. Deze verhuizing markeerde weer een nieuwe fase in de ontwikkeling, waarbij we onze dienstverlening aan professionele nagelstylistes verder konden uitbreiden.

Naast de fysieke locatie, werken wij grotendeels als webshop en bedienen we klanten door heel Europa. De online winkel maakt het gemakkelijk voor professionele nagelstylistes om toegang te krijgen tot onze hoogwaardige producten, waar ze zich ook bevinden.

Momenteel werken we met twee vaste medewerkers in de groothandel. Ikzelf bied ook regelmatig opleidingen en workshops aan om ervoor te zorgen dat andere nagelstylistes op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends in de nagelindustrie.

Vanaf 1 augustus 2024 zal er een grote verandering plaatsvinden. Ik heb besloten om de nagelstudio vanaf die datum te sluiten. Het vasthouden van een stabiel team is de afgelopen tijd steeds moeilijker geworden. We hebben afscheid moeten nemen van meerdere teamleden, waardoor het onmogelijk is om de huidige bezetting van vijf dagen per week te behouden. Via deze weg wil ik dan ook alle klanten nogmaals bedanken voor hun jarenlange loyale bezoeken en enthousiaste reacties. Dankzij hun steun en vertrouwen kon ik de basis leggen voor de succesvolle groothandel die Nagelcentrum Marjolijn nu is.

De focus van Nagelcentrum Marjolijn zal vanaf 1 augustus 2024 dus volledig komen te liggen op de groothandel, die uiteraard blijft bestaan.

Met warme groet,

Marjolijn

🌐 www.nagelcentrummarjolijn.be
🏢 Aarschotsesteenweg 431A, 3012 Wilsele
📞 016 42 42 94
📧 info@nagelcentrummarjolijn.be

Facebook: nagelcentrum.marjolijn

Instagram: nagelcentrummarjolijn.be